facebookscript

LIFE SETUP ARMOR UNI DL EASY csuklókaros kétszárnyú kapunyitó automatika szett

 • LIFE SETUP ARMOR UNI DL EASY csuklókaros kétszárnyú kapunyitó automatika szett

LIFE SETUP ARMOR UNI DL EASY csuklókaros kétszárnyú kapunyitó automatika szett


24V Csuklókaros szárnyaskapu nyitó szett  2,3m-es kapuszárnyig.

3 Év garanciával !

A szett tartalma:

 • 1 db AR0 24 UNI meghajtó motor, csuklókarral együtt
 • 1 db AR2 24P UNI DL meghajtó motor, csuklókarral együtt
 • 1 db RG UNI 24 R DL vezérlőegység integrált vevővel
 • 2 db kétcsatornás DREAM távkapcsoló
 • 1 pár FOTOSLIM fotocella
 • 1 pár a motor felfogatásához szükséges szerelőcsomag


 

AR 024

AR2 24P UNI DL

Maximális kapuszárny súly

250 kg

250 kg

Maximális kapuszárny szélesség

2,3 m

2,3 m

Tápellátás

24V d.c.

24V d.c.

Teljesítmény

40 W

40 W

Nyomaték

170 N

170 N

Működési hőmérséklet

-20 °C-tól +70 °C-ig

-20 °C-tól +70 °C-ig

Védelem

IP 44

IP 44

Munkahányad

80 %

80 %

Nyitási idő 90°-ra

14 s

14 s


Automatika szárnyaskapukhoz

LIFE, új nézőpont az automatikák világában: szárnyaskapukhoz alkalmazkodva.Tény, hogy az elektromechanikus meghajtómotorok családjából a 24 V-on működő ARMOR széleskörű felhasználást biztosít, felvértezve a DIGITALLIFETECHNOLOGYmindenlehetőségével. Eredménye ez a kiváló tervezési és gyártási folyamatnak, fi gyelembe véve a formatervezést és funkcionalítást, igazódva a jelen piaci kihívásaihoz. De mindezek ellenére... fedezze fel Ön ezen és a többi LIFE termék nagyszerűségét: feltárul egy új világ, az “otthoni megoldások” világa.


Azonnali biztonság

Az ARMOR éber tekintettel és gyors észjárással rendelkezik, a központi vezérlőegységének, az enkódernek és a végálláskapcsolóknak köszönhetően. Az enkóder folyamatosan ellenőrzi a kapu mozgását, és azonnal észleli ha a kapu útjába bármilyen akadály kerül, legyen az tárgy, vagy személy. A központi vezérlőegység feldolgoz minden információt, és a helyzetnek legmegfelelőbb döntést hozza, a maximális biztonság érdekében. És, ahogy mondani szokás a biztonságból sose elég, az Optimo rendelkezik két “végálláskapcsolóval”, amelyek további információkat közölnek a kapu aktuális helyzetéről.


Újító formatervezés

Az ARMOR tervezése és gyártása során a minőség kerül az előtérbe. A motor elemei nagy szilárdságú présöntött alumíniumból készülnek, ennek köszönhetően a szerkezet könnyű mégis masszív. A LIFE egyik megkülönböztető jegye, hogy a motor külső burkolata nem deformálódik. A garanciát a hosszú és strapabíró működésre a túlméretezett golyóscsapágyak és bronz perselyek biztosítják. A termékeket minőségben, funkcionalitásban és formailag is a mai kor elvárásainak megfelel ően fejlesztjük, ennek eredményeképpen magas szintet érünk el mind gyártásban, mind stílusban egyaránt.


Egyszerű telepítés, azonnali integráció

DIGITAL LIFE TECHNOLOGY protokoll és csatoló felület segítségével a fotocellák, digitális kapcsolók és egyéb vezérlő eszközök telepítése egyszerűbbé válik. “Plug and Play” rendszernek köszönhetően az új eszközök felismerése azonnal megtörténik, ezért újabb eszközök telepítése, és a régiek frissítése bármikor elvégezhető. Az intelligens rendszer segítségével a telepített eszköz három lépésben beállítható, bármilyen körülménynek megfelel ően. Tiszta,egyszerű és részletes szerelési utasítás csökkenti a telepítéshez szükséges időt.RG UNI 24R DL vezérlés telepítési útmutató

új vélemény

Ha már korábban regisztráltál, akkor kérjük, hogy jelentkezz be a fiókodba vagy hozz létre egy új fiókot

LIFE SETUP ARMOR UNI DL EASY csuklókaros kétszárnyú kapunyitó automatika szett

 • Gyártók LIFE
 • Cikkszám:SETUP ARMOR UNI DL EASY
 • Készletinfó:Készleten
 • 183 900 Ft


Lehetséges opciók