facebookscript

LIFE OP3 ROLL Egyszárnyú kapunyitó automatika szett

  • LIFE OP3 ROLL Egyszárnyú kapunyitó automatika szett

LIFE SETUP OP3 UNI ROLL egyszárnyú kapunyitó automatika szett


LIFE OPTIMO 3 merevkaros kapunyitó szett 3 méteres  max 800 kg-os kapuszárnyakhoz, keskeny kivitel, 230V-os motor, intenzív használatra is alkalmas. Robosztus alumínium váza ellenére kiemelkedően gyors működésű meghajtás. A hajtómű állítható mechanikus ütközőbakkal rendelkezik, így nem szükséges kapuszárnyakat külön ütköztetni. Akár társasházaknál, fokozott igénybevétel esetén is hosszú távon alkalmazható. Kiváló választás lehet szeles helyeken, főleg nehéz, faborítású kapuk esetén.

3 Év garanciával !
Szett tartalma:
  • 1 db OP3 UNI meghajtó motor
  • Gardengate Roll 230 vezérlés
  • 1pár FOTOMOUSE fotocella
  • 1db Master Slip-B távkapcsoló
  • 1 db LAMP230A Izzós villogó 


Motor típus

LIFE OPTIMO 3 UNI

Tápfeszültség

230 V a.c. 50 Hz

Teljesítmény

210 W

Áramfelvétel

1,3 A

Kondenzátor

8 µF

Nyomaték

2000 N

Kenés típusa

Zsír

Max. elmozdulás

300 mm

Hővédelmi berendezés

140 °C

Végállás ütköző

Igen

Elektromechanikus végálláskapcsoló

Nem

Optikai enkóder

Nem

Csatlakozó vezeték

H07RN-F

Üzemi hőfoktartomány

-20 °C-tól +70 °C-ig

Védelmi szint

IP 54

Sebesség

0,96 m/s

Nyitási sebesség 90°-ig

19 s

Üzemhányad

35 %

Névleges használati idő

10 min.

Motor szigetelési osztály

F

Motor súlya

8,5 kg

Méretek

95x106 L=860Automatika szárnyaskapukhoz

LIFE egy új perspektívát teremt a világ automatizálás piacán, akárcsak a szárnyaskapu nyitók esetében. Az Optimo család a merevkaros motorok széles választékát nyújtja a 230V-os motoroktól a 24V-ig , lassú és gyors mozgással. Mindez társítva a magasszintű tervezéssel és gyártással, összhangban a piac által megkövetelt szabványokra támaszkodó kiváló minőséggel, külalakkal és funkcionalitással. Fedezze fel az előnyöket melyek a LIFE termékeinek használatával járnak.


Védelem minden évszakban

A kuplung rendszer tökéletesen biztosított a víz, vagy bármely más szennyező anyag beszivárgása ellen. Bár a kuplung használatára ritkán van szükség, a kioldó rendszer mégis kényelmes, könnyű és egyszerű használatra lett tervezve, egy extra kényelem.


Azonnali biztonság

Az Optimo éber tekintettel és gyors észjárással rendelkezik, a központi vezérlőegységének, az enkódernek és a végálláskapcsolóknak köszönhetően. Az enkóder folyamatosan ellenőrzi a kapu mozgását, és azonnal észleli, ha a kapu útjába bármilyen akadály kerül, legyen az tárgy, vagy személy. A központi vezérlőegység feldolgoz minden információt, és a helyzetnek legmegfelelőbb döntést hozza a maximális biztonság érdekében. És, ahogy mondani szokás a biztonságból sose elég, az Optimo rendelkezik két “végálláskapcsolóval”, amelyek további információkat közölnek a kapu aktuális helyzetéről.


Hatékony elrendezés

Az Optimo meghajtó motorja egy jel és egy tápkábellel rendelkezik, melyek mindegyike 1 m hosszú, hogy az elektromos bekötés gyorsabb és egyszerűbb legyen: ezen felül, egy belső kábelezési (cabling) rendszer biztosítja a könnyebb karbantartást. A motort tartó konzolok masszívak, könnyen állíthatók és elegánsak, tökéletesen megfelelnek bármilyen telepítési követelménynek. A szerelési utasítások érthetőek és egyszerűek, végigsegítik a szerelőt a telepítés minden fázisán lépésről lépésre. A LIFE-nál minden apró részletre figyelve tervezik meg a termékeket, beleértve az elegáns megjelenést és a szolgáltatások széles skáláját.


LIFE OPTIMO 3 egyszárnyú kapunyitó automatika telepítési útmutató

ROLL 230 vezérlés telepítési útmutató

új vélemény

Ha már korábban regisztráltál, akkor kérjük, hogy jelentkezz be a fiókodba vagy hozz létre egy új fiókot

LIFE OP3 ROLL Egyszárnyú kapunyitó automatika szett

  • Gyártók LIFE
  • Cikkszám:ROLL-KIT-OP3
  • Készletinfó:Készleten
  • 112 350 Ft